Σε μοναδική τοποθεσία επάνω στη θάλασσα, στο ομορφότερο κτίριο της πόλης για πολλούς και υπό από την αίγλη του μεγάρου μουσικής Θεσσαλονίκης το Aldebaran είναι η νέα πρόταση για την φιλοξενία ξεχωριστών εκδηλώσεων. Μία πρόταση που θα συναρπάσει κάθε προσκεκλημένο.

Με minimal διακόσμηση και τις λιτές γραμμές του αρχιτέκτονα Αreta Isozaki το νέο κτίριο M2 του μεγάρου μουσικής συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων συνεδριακών κέντρων παγκοσμίως.

Ο χώρος ταιριάζει σε κάθε event, από ένα party μέχρι την απαιτητικότερη δεξίωση … και γιατί όχι σε μία δεξίωση που θα γίνει party!

Με θέα που κόβει την ανάσα στο roof garden του νέου κτιρίου βρίσκεται το Aldebaran open, o ιδανικός χώρος για την φιλοξενία εκδηλώσεων τους θερμότερους μήνες, εδώ ο ουρανός συναντά τη θάλασσα…

Μία έμπειρη ομάδα γεμάτη διάθεση και ιδέες βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σχεδιάσετε μαζί την δική σας ξεχωριστή εκδήλωση.

Set menu, Buffet menu, open bar, cocktail buffet, pass around, live cooking, carving stations, Mediterranean kitchen, Asian Kitchen.

The PlaceJust MarriedAldebaran MomentsAldebaran Taste

aldebaran4

aldebaran2

Aldebaran_5

Aldebaran_2

aldebaran15

aldebaran14

aldebaran11

aldebaran7

aldebaran8

aldebaran12

alderealpho8

alderealpho6

alderealpho5

alderealpho3

alderealpho7

alderealpho4

aldereal1

aldereal3

aldereal4

aldereal5

Σαλάτες
menu1

menu4

menu6

menu7

Πρώτο Πιάτο
menu2

menu3

menu5

menu8

menu14

menu15

Κυρίως Πιάτο
menu11

menu12

menu13

menu16

Επιδόρπιο
menu9

menu10

Kids Menu
menu17

catering18

catering17
SONY DSC

buffet2

buffet1

buffet3

buffet4

buffet5