Την ημέρα του γάμου σας, εκτός από το νυφικό, που θα βρίσκεται στο επίκεντρο και θα σχολιαστεί από όλους και το κοστούμι του γαμπρού, που θα τύχει επίσης ιδιαίτερης προσοχής, δυο άλλα σημεία που δεν θα περάσουν απαρατήρητα, είναι τα μάτια και τα δόντια σας. Για να έχετε φρέσκο και σπινθηροβόλο βλέμα, φροντίστε να ξεκουραστείτε αρκετά πριν από το γάμο. Όσον αφορά στα δόντια, θα πρέπει να ασχοληθείτε έγκαιρα με το θέμα της λεύκανσης, ώστε να βεβαιωθείτε, οτι θα αποκτήσετε ένα όμορφο, αστραφτερό χαμόγελο.

Ακόμη και αν έχετε ήδη ένα ακαταμάχητο χαμόγελο, τα δόντια σας θα μπορούσαν να είναι πιο λευκά, γεγονός που θα σας έκανε να φαίνεστε υπέροχη και να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Τα καλά νέα είναι οτι μπορείτε να αποκτήσετε το αστραφτερό χαμόγελο που θέλετε αφού είναι και εύκολο και οικονομικό

Ο ευκολότερος και φθηνότερος τρόπος  είναι να αγοράσετε ένα τζελ λεύκανσης. Αυτή η μέθοδος βοηθά σημαντικά, ωστόσο δεν έχει θεαματικά αποτελέσματα. Εφαρμόστε την αρκετούς μήνες πριν από το γάμο, ώστε αν δεν σας ικανοποιεί το αποτέσμα να αναζητήσετε άλλες λύσεις.

Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τα δόντια σας, αν και πιο ακριβός είναι να κάνετε μια λεύκανση με λέιζερ. Το κόστος είναι 300-500 ευρώ και μετά την επέμβαση θα έχετε έξι με οκτώ τόνους πιο λευκά δόντια. Το αποτέλεσμα της λεύκανσης με λειζερ αρχίζει να φαίνεται μετά από λίγες μέρες, αλλα το τελικό αποτέλεσμα θα επιτευχθεί σε μια, με δυο εβδομάδες.

Παρότι αυτή η δεύτερη μέθοδος είναι πιο ακριβή και θέλει περισσότερο προγραματισμό και χρόνο, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Έτσι την ημέρα του γάμου σας θα χαμογελάτε σε όλους, έχοντας αυτοπεποίθηση 100%