Δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να μη γνωρίζει την Πόλη του Φωτός! Δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι όλα αυτά τα λόγια για το Παρίσι είναι ‘απλά λόγια’. Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να μη θέλει να επισκεφθεί αυτό τον ερωτικό παράδεισο! Και δεν νομίζετε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε; Ναι, ίσως να είναι ένα μέρος που έχοντας ακούσει τόσα μα τόσα πολλά για αυτό να νομίζετε ότι το έχετε ήδη επισκεφθεί. Και ίσως να σας ακούγεται πολύ εμπορικός και πολύ κοινότυπος ως τόπος προορισμού, ιδιαίτερα για ταξίδι του μέλιτος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα από αυτά που έχετε ακούσει κατά καιρούς δεν είναι τυχαίο. Πραγματικά το Παρίσι έχει κάτι το μαγικό, κάτι το ερωτικό στον αέρα του. Και ερωτευμένος να μην είσαι, δεν μπορείς να αντισταθείς! Τα δισεκατομμύρια φώτα του, η ζεστή ατμόσφαιρα και το ερωτικό κάλεσμα που υποβόσκει σε καθετί που υπάρχει στην πόλη αυτή σε αφήνει έρμαιο στο θεό του Έρωτα!

Πλούσιο σε μνημεία, μουσεία, καταστήματα, αφήνει τον καθένα άφωνο στο πέρασμά του. Το Παρίσι είναι ένας προορισμός που μένει αξέχαστος, και όχι τυχαία. Ο Πύργος του Άιφελ, η Αψίδα του Θριάμβου, ο Καθηδρικός Ναός του Notre Damme, το Άγαλμα της Ελευθερίας, το Sacre Coeur, το μουσείο του Λούβρου και τόσα μα τόσα άλλα αμέτρητα μέρη για να επισκεφθείτε μας κάνουν όλους να νιώθουμε πολλοί μικροί μπροστά σε αυτό το μεγαλείο!

Η αρχιτεκτονική της πόλης σε συνδυασμό με τα μεγαλεπήβολα κτίρια, τις τεράστιες οδούς και τα φώτα που εξαπλώνονται σαν ιστός αράχνης, παρατηρώντας τα κανείς από το αεροπλάνο, μετατρέπουν την ευρωπαϊκή αυτή πόλη σε μοναδική επιλογή! Το Παρίσι βρίσκεται πάντα σε μια θέση από τις πρώτες επιλογές κάθε νιόπαντρου ζευγαριού. Μια επίσκεψη θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενα και δεν θα σας αφήσει στιγμή να αναθεωρήσετε την απόφασή σας.

Όσον αφορά τον καιρό, το κλίμα εκεί είναι ήπιο και χαρακτηρίζεται από υψηλές θερμοκρασίες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και κρύο το χειμώνα. Διόλου άγνωστο σε εμάς, δε συμφωνείτε;
Τα πάντα στο Παρίσι σε συνεπαίρνουν και οι αντιστάσεις σου μειώνονται…Μήπως τελικά η επίσκεψη με το σύζυγο ή τη σύζυγό δεν είναι η κατάλληλη;