Η ηλιόλουστη Κούβα είναι ένας θαυμάσιος προορισμός για το γαμήλιο ταξίδι σας. Το νησί έχει ιδαίτερο πολιτισμό και ιστορία, και αμέτρητους γραφικούς κόλπους και λευκές αμμώδης παραλίες, για ευτυχισμένες και ρομαντικές ημέρες κάτω από τον καυτό ήλιο. Ακόμη και οι πόλεις, με την αποικιακή αρχιτεκτονική τους, φαίνονται άνετες σε αυτό το χαλαρό νησί της Καραιβικής. Οι παραλιακές περιοχές και η εκπληκτική ενδοχώρα προσφέρουν απόλυτη ηρεμία.

Η πρωτεύουσα Αβάνα, έχει έντονη νυχτερινή ζωή με κουβανικά καμπαρέ, χορό, θέατρο και κινηματογράφο. Στα μπαράκια της πόλης προσφέρονται εξαιρετική μπύρα και διάφορα κοκτέιλ. Στους δρόμους της κυκλοφορούν αμερικανικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του ’50, τα οποία, σε συνδυασμό με τα παλιά ισπανικά αποικιακά κτίρια, δίνουν στην Αβάνα την αίσθηση της ξεθωριασμένης δόξας. Πρόκειται για μια ευχάριστη και συναρπαστική πόλη

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κούβας είναι το Σαντιάγο ντε Κούβα. Είναι γεμάτη από ιστορία, και σ” αυτή βρίσκονται τα παλαιότερα παλάτια και μουσεία της χώρας. Η πόλη Τρινιδάδ έχει επίσης κάποια εξαιρετικά μουσεία, αρχαία κτήρια, ένα εργαστήριο κεραμικής και πολλές θαυμάσιες παραλίες.

Η παλαιότερη ευρωπαϊκή αποικία είναι στο νησί Baracoa, που ιδρύθηκε σε 1512. Κατάφυτη από φοίνικες και χτισμένη μεταξύ δύο πανέμορφων κόλπων, η πόλη είναι ειρηνική και ήσυχη. Σ” αυτή βρίσκονται τρία οχυρά, τα οποία έχουν μετατραπεί τώρα σε ένα μουσείο, ένα εστιατόριο και ένα ξενοδοχείο.

Η επαρχία Pinar del Ρίο, στη δυτική Κούβα, είναι ένας παράδεισος για όλους τους λάτρεις της ελέυθερης κατάδυσης, εξαιτίας του θαυμάσιου υποβρύχιου τοπίου της. Το εκπληκτικό τοπίο αποτελείται από λόφους, σπηλιές, ιαματικά λουτρά και υπόγειους ποταμούς.

Η Κούβα είναι ένα νησί όπου συνυπάρχουν πολλοί διαφορετικοί πολιτισμοί, γι” αυτό και έχει αναπτυγμένη καλλιτεχνική και μουσική σκηνή. Το ταξίδι του μέλιτος, σας δίνει μια τεράστια ευκαιρία να γνωρίσετε την υπέροχη Κούβα