Η Just The Catering ιδρύθηκε με ένα σκοπό. Να είναι Just (απόλυτα) Αξιόπιστη, Συνεπής, Οργανωμένη, Ποιοτική, Γευστική, Ευέλικτη, Πρωτότυπη, Προσωπική και Προσιτή εταιρεία τροφοδοσίας που πρώτα θα σας ακούσει, μετά θα σας προτείνει και τέλος θα υλοποιήσει αυτά που συναποφασίσαμε.

Το παρασκευαστήριο της Just The Catering είναι κατασκευασμένο εξ αρχής βάσει των τελευταίων κανόνων και συστημάτων ποιότητας, υγιεινής, παρασκευής, διαχείρισης και αποθήκευσης τροφίμων (ISO 22000).
Όλα μας τα φαγητά ετοιμάζονται αυθημερόν με σπιτική γεύση και ποιότητα. Όλοι οι προμηθευτές μας πρώτων υλών έχουν επιλεγεί βάσει των πιστοποιητικών ποιότητας που κατέχουν.

ΓΑΜΟΣ

Η μέρα αυτή πρέπει να είναι τέλεια. Ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί. Η Just The Catering πρώτα θα σας ακούσει για το πως ακριβώς ονειρευόσαστε την μέρα του γάμου σας και στη συνέχεια, θα σας προτείνουμε τους κατάλληλους χώρους (κτήματα, αίθουσες), τον ανάλογο στολισμό, το πλήρες μενού, τη σωστή μουσική κάλυψη, τα έξτρα events, με στόχο ο γάμος σας να είναι ξεχωριστός με βάση πάντα του δικού σας στυλ, προσωπικότητας και αισθητικής.

ΒΑΦΤΙΣΗ

Η βάφτιση ενός παιδιού είναι πάντα μια ξεχωριστή “γιορτή” για κάθε γονιό. Όλα πρέπει να είναι προγραμματισμένα και τέλεια. Οι καλεσμένοι πρέπει να περάσουν άψογα, το φαγητό να είναι εξαιρετικό, οι μικροί μας φίλοι να απασχοληθούν και να κεραστούν με φαγητά και γλυκά που τους αρέσουν, ο στολισμός του χώρου να είναι φωτεινός και χρωματιστός ανάλογος της περίστασης και πάντα να κρύβει μια νότα έκπληξης για τους μικρούς μας καλεσμένους, είτε η εκδήλωση γίνει στο προαύλιο της εκκλησίας, σε κάποια αίθουσα ή κτήμα ή ακόμα και σε δικό σας χώρο.

Just Catering Just SweetJust Table DecorationΧώροι Δεξιώσεων

ajustcatering1

ajustcatering4

ajustcatering5

ajustcatering6

ajustcatering8

ajustcatering9

ajustcatering11ajustcatering12

ajustcatering13

ajustcatering15

ajustcatering2

00katarraktisaithousa9

aajustcateringsweet1

aajustcateringsweet2

00katarraktisvaptisi2

00katarraktisgamos3

00katarraktisgamos2
00katarraktisgarden14

00katarraktisvaptisi3

ajustcatering3

ajustcatering7

ajustcatering10

aajustcateringdeco3

aajustcateringdeco4

aajustcateringdeco100katarraktisgarden6

aajustcateringdeco2

Καταρράκτης Πέτρινο

00katarraktisaithousa5

00katarraktisaithousa3

Καταρράκτης Summer

00katarraktisgarden10

00katarraktisgarden9

Π.Ο.Ι.Α.Θ. Αιγαίο

aigaio6

aigaio5

Κτήμα Βέλλη

00katarraktisktima5

00katarraktisktima2