Ο ΓΑΜΟΣ σας πλησιάζει και θέλετε να είναι ξεχωριστός και διαφορετικός από τους άλλους. Πρωτοτυπήστε και χρησιμοποιήστε για τον στολισμό μπαλόνια.

Τα μπαλόνια προσθέτουν μια δημιουργική και μοναδική πινελιά και δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας και επιτήδευσης, στο κόστος της οποίας μπορούν να ανταποκριθούν τα περισσότερα ζευγάρια.

Η διακόσμηση με μπαλονια προσελκύει τα βλέμματα, υπογραμμίζει τα χρώματα, οριοθετεί τις περιοχές, και ομορφάινει το χώρο.

Τα μπαλόνια δημιουργούν μια γιορτινή ατμόσφαιρα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον στολισμό του γάμου σας με ποικίλους τρόπους.

Στολίστε με μπαλόνια τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας δημιουργώντας ένα διάδρομο, μέχρι την πόρτα της εκκλησίας, αλλά και το αυτοκίνητο που θα μεταφέρει τη νύφη.

Στη γαμήλια δεξίωσή σας, δημιουργήστε μια θεαματική πρώτη εντύπωση με τη διαμόρφωση στην είσοδο μιας σπειροειδούς αψίδας με μπαλoνια. Για ένα εντυπωσιακό εφφέ δημιουργήστε στην είσοδο ένα τούνελ από αψίδες.

Επιλέξτε μπαλόνια για να διακοσμήσετε το νυφικό τραπέζι. Δημιουργήστε στήλες, μια αψίδα που θα το καλύπτει από την μια πλευρά ως την άλλη ή διακοσμήστε το με μια αψίδα σε ελέυθερο σχήμα καρδιάς

Διακοσμήστε επίσης το τραπέζι της γαμήλιας τούρτας και την πίστα χορού. Φανταστείτε να χορέυετε κάτω από έναν θόλο φτιαγμένο από μπαλόνια – ή εκπλήξτε τους καλεσμένους σας με μια βροχή από μπαλόνια κατά την διάρκεια του πρώτου χορού σας.

Μπορείτε επίσης να στολίσετε τα περιφερειακά τραπέζια της δεξίωσης με ένα μπουκέτο μπαλoνια, συνδυασμένα με τούλι, μεταξωτά υφάσματα και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Οι ιδέες και οι δυνατότητες που έχετε επιλέγοντας μπαλόνια για τον στολισμό του γάμου σας είναι ατελείωτες. Tα μπαλoνια θα δημιουργήσουν μια αληθινά κομψή και γιορτινή ατμόσφαιρα για μια τόσο σημαντική και ιδιάιτερη περίσταση, όπως είναι ο ΓΑΜΟΣ σας.