Λέγεται οτι ο προγραμματισμός του γάμου είναι μια σειρά από ατελείωτετες λεπτομέρειες ποου προκαλούν ταυτόχτρονα απογοήτευση και ενθουσιασμό.
Μια λεπτομέρεια την οποία τα πόδια σας δεν θα ήθελαν να παραβλέψετε είναι τα παπούτσια. Αν και μερικοί λένε οτι είναι καλύτερα να βάλετε την λειτουργικότητα πάνω από την μόδα, εμείς προτείνουμε να βρείτε την χρυσή τομή. Υπάρχουν άλλωστε χιλιάδες επιλογές.

Συμβουλές

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι η άνεση. Θυμηθείτε οτι θα στέκεστε στα πόδια σας τον περισσότερο χρόνο της τελετής αλλά και της δεξίωσης. Το τελευταίο που θέλετε να αντιμετωπίσετε είναι ο πόνος που μπορεί να περιορίσει την κινητικότητα αλλά και την διασκέδασή σας.

Οι ειδικοί συστήνουν να έχετε δυο ζευγάρια παπούτσια- ένα πιο επίσημο για την τελετή, την δεξίωση, τις φωτογραφίες και ένα δεύτερο πιο άνετο για το υπόλοιπο της νύχτας.

Επιλέξτε παπούτσια που ταιριάζουν με το νυφικό αλλά και το στιλ σας. Θα καταγραφούν στις φωτογραφίες και το βίντεο τα οποία θα βλέπετε για μια ζωή.

Έχετε στο νου σας το ύφασμα του νυφικού σας. Πολλοί λένε οτι τα σατέν και μεταξωτά νυφικά πρέπει να ταιριάξουν με σατέν παπούτσια.

Πολύ σημαντικό – Στις πρόβες του νυφικού σας να έχετε πάντα μαζί τα παπούτσια που θα φορέσετε. Επίσης  τα εντυπωσιακά  φορέματα δεν απαιτούν εντυπωσικά παπούτσια, αντίθετα τα απλά φορέματα ενισχύονται από περίκομψα παπούτσια