Για τους ρομαντικούς, η Βενετία είναι ο απόλυτος προορισμός για το ταξίδι του μέλιτος. Είναι η πιο ρομαντική πόλη του κόσμου.

Οι κάτοικοι της πόλης είναι ζεστοί και φιλόξενοι, ταλαντούχοι μουσικοί και τραγουδιστές  θα σας συνοδεύουν κατά τη διάρκεια του δείπνου σας, στο φως των κεριών, ενώ θα παραλείπετε να απολαμβάνετε αγκαλιασμένοι μια βόλτα με την γόνδολα στα κανάλια, το σούρουπο

Στα εστιατόρια της Βενετίας θα γευθείτε τα καλύτερα φαγητά και θα δοκιμάσετε εξαιρετικής ποιότητας κρασιά. Η χαρά και η ζωηρή προσωπικότητα των βενετσιάνων θα σας συναρπάσουν, ενώ η ιστορία και η πολιτιστική κληρονομιά της Ιταλίας θα σας μεταφέρουν στην εποχή των δόγηδων. Η Βενετία είναι πραγματικά μια πόλη μουσείο, όπου το παρόν συναντά το παρελθόν.

Η Βενετία γοητεύει τους επισκέπτες με τη μυστική αύρα της. Αυτή η πόλη, που μοιάζει να επιπλέει στο νερό και καλύπτετε από ομίχλη χτίστηκε πάνω σε εκατοντάδες μικρά νησιά, που ενώνονται μεταξύ τους με γέφυρες.

Περπατήστε στις πανέμορφες μικρές παρόδους, τα κανάλια, τις πλατείες και τα στενά δρομάκια. Μικρές κυρτές γέφυρες συνδέουν τα παλιά κτίρια με τα πεζοδρόμια. Από τα μπαλκόνια των σπιτιών κρέμονται πολύχρωμα λουλούδια που ακουμπούν, ακόμα, και τα διερχόμενα πλοιάρια. Η ατμόσφαιρα είναι μαγική- ανεξήγητα εορταστική.

Στην Βενετία δεν θα ακούσετε τον γνωστό θόρυβο των πόλεων, το μόνο που θα ακούτε είναι το νερό που παφλάζει, καθώς περνούν τα βαπορέτι. Βρίσκεστε στον παράδεισο των πεζών.
Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε την περιήγησή σας με τα πόδια στη Βενετία είναι να ακολουθήσετε το μεγάλο κανάλι, και να καταλήξετε στη  πλατεία του Αγίου Μάρκου. Στην πλατεία βρίσκονται ο Πύργος του Ωρολογίου, το θυριδωτό Κωδωνοστάσιο και η στοά του Σανσοβίνο.
Η βασιλική του Αγίου Μάρκου έχει πρόσοψη βυζαντινού ρυθμού και είναι γεμάτη διακοσμήσεις. Στον περίβολό της τα σμήνη των περιστεριών που τα ταΐζουν οι επισκέπτες συνθέτουν ένα γραφικό θέαμα. Το ανάκτορο των δόγηδων βρίσκεται στις όχθες της λιμνοθάλασσας και  συνδέεται με τις φυλακές από τη Γέφυρα των Στεναγμών.
Γίνετε και εσείς μέρος της ιστορίας της Βενετίας και ζήστε το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής σας.